Bezinning & Ontspanning

geplaatst in: Overig, verandering | 0

Veel mensen nemen in de zomer tijd en ruimte om even te ontspannen en zich te bezinnen. Maar dat kan ook buiten de zomermaanden. Zelf pak ik net als Sonja uit dit filmpje, graag de kano om te bewegen, te bezinnen en te ontspannen. Eind september organiseren we vanuit de Stichting Bijzondere Kanoactiviteiten SKA (lid van het Watersportverbond) samen met de enthousiaste vrijwilligers van de kanoverenigingen in Oost- en Midden Nederland de jaarlijkse Veluwerally. Dit jaar al weer voor de 41e keer. De IJssel is een door de beroepsvaart bevaren stromende rivier die als groot water te boek staat. Ben jij ook in voor deze kano-ervaring, weet je wat groter water varen qua spelregels betekent, schrijf je dan vanaf begin augustus in op dit evenement. Of abonneer je op de nieuwsbrief en wordt op de hoogte gehouden. Er zijn vaarafstanden voor een ieder. De 1,5 meter maatregel nemen we allen in acht. Duimen dat we dit jaar in september geen aanzwellende Corona-problematiek hebben en het door kan gaan.

Bron Watersportverbond

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.