Veiligheidsregio Fryslân kiest voor Twynstra Gudde Veiligheid

De VRF veiligheidsregio Fryslân, waarin Brandweer, GGD en de Crisisbeheersing samenwerken, heeft na een openbare aanbesteding gekozen voor de ondersteuning van Twynstra Gudde Veiligheid (TGV). De verstrekte opdracht omvat het proces van opstellen van het informatiebeleidsplan voor de samenwerkende organisatieonderdelen van de VRF.

iX-Change Organisatieadvies (Eric van Capelleveen) verzorgt daarin de procesmatige, projectmatige en inhoudelijke gezochte ondersteuning samen met de collega’s van TGV. Bij het vormgeven van het informatiebeleidsplan wordt zowel de digitale ambitie, het informatiebeleid, de bedrijfsfunctie informatiemanagement als de informatieplanning voor 2021-2022 meegenomen.

Een effectieve informatiehuishouding is als een goed gekozen boeket: Kleurrijk en verbonden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.