Samenwerking met Twynstra Gudde Veiligheid

geplaatst in: Overig, samenwerking | 0

Samenwerking met Twynstra Gudde Veiligheid: 

Eric van Capelleveen blijft vanaf 1.1.2018 samenwerken met Twynstra Gudde specifiek in het veiligheidsdomein waar ook de omgevingsdiensten toe gerekend worden. Eric deed sinds 1999 opdrachten als adviseur bij Twynstra Gudde in het veiligheidsdomein bij brandweer, politie, GGD, meldkamers, veiligheidsregio’s, ministeries BZK, Veiligheid en Justitie en haar uitvoeringsdiensten. Voor  uw vragen specifiek in dit domein is hij bereikbaar via Twynstra Gudde Veiligheid 0334.677.788 en/of eca@tg.nl

De uitgelichte afbeelding is van de airborne landing van een parachutist op de Ginkelse Heide bij Ede ter herdenking aan de luchtlandingen in 1944 door de geallieerden in het kader van Operatie Market Garden bekend van de film “een brug te ver”.

Het schilderij hangt in het kantoor van de omgevingsdienst de Vallei in Ede.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.